Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

QUICK MILL Quick Mill staat voor espresso bereiding op de traditionele manier. Al sinds 1945 bouwt Quick degelijke espressomachines. Het is de kwaliteit van de techniek en behuizing, waardoor de machines van Quick Mill garant staan voor jarenlang koffieplezier. De machines van Quick Mill zijn zowel bij mensen thuis op het...

Lees verder

Onderdelen voor espresso koffie machines

Vele van de onderdelen die je hier vindt, kunnen wij gewoon uit voorraad leveren. Middels 'verfijn je zoekopdracht' kun je onderdelen laten weergeven voor een specifiek merk, model of soort onderdeel. 

Of je kunt een keuze maken op basis van een combinatie van kleur en materiaal. U kunt ook diverse selectiecriteria combineren en zo een overzicht genereren van de onderdelen die binnen uw criteria vallen. 

De database met onderdelen groeit gestaag, maar is onderhevig aan veel aanvullingen, wijzigingen, updates en eliminaties. Bent u onzeker over het onderdeel of mocht u onverhoopt een onderdeel missen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u dan aan het juiste onderdeel. Opgelet: voor veel onderdelen geldt dat een gedegen technische kennis wenselijk of noodzakelijk is en dat deze door de aard van het onderdeel niet retour gestuurd kunnen worden. 

Snel het juiste onderdeel vinden?

Gebruik het 'verfijn je zoekopdracht'-menu dat we speciaal voor jou hebben gemaakt en zorg dat je weet voor welk model het onderdeel bedoeld is, daarmee schakel je in één muisklik direct alle andere merken én modellen uit. Dat maakt het vinden direct een stuk makkelijker.

Lees verder

Antwoorden op uw vragen!

Antwoorden op uw vragen!

Heeft u een probleem of vragen over uw koffiemachine, maar geen zin om direct de helpdesk te bellen (0900 -663 66 55)? Kijk dan eens bij onze ‘veel gestelde vragen’ onderdeel in onze webshop. Verschillende onderwerpen waar u tegenaan kunt lopen, worden hier behandeld. Op schematische wijze kunt u hier een oplossing op uw vraag vinden.

Lees verder

Sortering

Verfijn je zoekopdracht

Prijs
€ 0,00
€ 210,00
Selecteer een onderwerp Type Soort onderdeel Soort accessoire Afwerking Uitwendige afmeting Merk Model Bereidingswijze Kleur Aanbiedingen Materiaal Kenmerk

Onze belofte

De belofte

Wij voorzien particuliere en zakelijke klanten in hun wensen en behoeften op het gebied van espressomachine, koffiemolens, barista tools en andere gerelateerde producten. Wij streven ernaar klanten, zowel online (via onze webshop) als op locatie (via onze showroom te Vlaardingen), altijd te voorzien van volledige informatie zodat ze met een tevreden en veilig gevoel een keuze kunnen maken. De voordelen voor u als klant:

 

Op het gebied van handel: 

- Alleen kwaliteitsproducten. 

Producten vaak uit voorraad leverbaar.

Producten zowel online als in de showroom te bewonderen. 

GRATIS verzending vanaf €80,- (excl. btw) 

Machines voor onderhoud en/of reparatie kunt u langs brengen of laten ophalen. 

Gratis en voor de deur parkeren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten