Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

QUICK MILL Quick Mill staat voor espresso bereiding op de traditionele manier. Al sinds 1945 bouwt Quick degelijke espressomachines. Het is de kwaliteit van de techniek en behuizing, waardoor de machines van Quick Mill garant staan voor jarenlang koffieplezier. De machines van Quick Mill zijn zowel bij mensen thuis op het...

Lees verder

Wie zijn wij?

QUICK MILL 

Quick Mill staat voor espresso bereiding op de traditionele manier. Al sinds 1945 bouwt Quick degelijke espressomachines. Het is de kwaliteit van de techniek en behuizing, waardoor de machines van Quick Mill garant staan voor jarenlang koffieplezier. De machines van Quick Mill zijn zowel bij mensen thuis op het aanrecht als in de professionele horeca terug te vinden. Binnen onze webshop vindt u alle producten terug die u nodig heeft bij het bereiden van espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato op traditionele wijze. 

Misschien dat u ook graag koffie wilt bereiden op de traditionele manier, maar ontbreekt het u aan de kennis en vaardigheden. Geen probleem. Om er voor te zorgen dat iedereen koffie kan leren bereiden op de traditionele manier biedt The Barista Academy workshops aan (www.barista-academy.nl). Tijdens deze workshops leert u meer over de achtergrond van koffie en het bereiden van koffie. Ook wordt de kunst van het melkopschuimen behandelt en het Latte Art schenken, zodat u uw gasten een prachtige cappuccino kunt voorschotelen.

Naast de verschillende espressomachines, accessoires en barista tools vindt u hier ook de producten om uw machine zelf te kunnen onderhouden en te reinigen. Dit is van belang om er voor te zorgen dat uw machine jarenlang blijft meegaan. Is uw machine toch stuk of is onderhoud door een monteur nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij werken samen met The Service Factory (www.servicefactory.nl), een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan espressomachines. Met ervaren monteurs zorgen zij ervoor dat uw machine weer jarenlang mee gaat.

Hier op Quick-mill.nl kunt u veilig, eenvoudig en snel uw Quick Mill producten bestellen. Heeft u advies nodig bij de keuze voor één van onze producten, of heeft u een andere vraag, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Wij wensen u een prettig winkelervaring in onze webshop. 


Bezorgen

Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen of zelf op te halen bij ons vestigingsadres. Als u er voor kiest de producten te laten bezorgen, gebruiken wij het afleveradres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven. Wij hanteren als levertijd vandaag besteld morgen in huis. Mocht het zo zijn dat de levering van uw bestelling meer tijd gaat kosten (bijvoorbeeld doordat een product niet op voorraad is), dan wordt u door één van onze medewerkers op de hoogte gesteld.

 
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten